طعم متفاوت زرد آلو (ازخاطرات یک اصفهانی) فصل زردآلو در ایراج ودلتنگیهایمان
ساعت ۱٠:٠٠ ‎ق.ظ روز ۱۳۸٧/٢/٥   کلمات کلیدی:

به خاطر غیبت دوازده روز گذشته متاسفم و علتش هم گرفتاری بیش از حد بوده. در واقع فرصتی برای نوشتن فراهم نشده بود. از صبح روز شنبه پنجم خرداد میزبان یه هیئت آلمانی بودم که قبلا مهندسی پایه یکی از پروژه ها رو انجام داده بودن و حالا برای یه سری مذاکرات فنی و یه کمی هم ایرانگردی به ایران اومده بودن. شنبه و یکشنبه رو شدیدا درگیر هماهنگی بازدیدها و جلسات اونها و تهیه تدارکات سفرشون بودم. روز دوشنبه ساعت پنج صبح هم به سمت خور حرکت کردیم تا از مراحل پیشرفت کار پروژه بازدید داشته باشن. روز سه شنبه (۸خرداد) خور رو به سمت اصفهان ترک کردیم. اول بردمشون گرمه و بعد هم ایراج. ایراج روستاییه که ظاهرا حدود ۳۳ چشمه آب داره و وسط کویر ناگهان با منطقه سرسبزی مواجه می شی که البته سرسبزیش صرفا به خاطر وجود نخل ها نیست. انواع درختان میوه خصوصا انار، سیب، آلبالو، آلوچه و زردآلو. به باغ یکی از اقوام راهنمای محلی که همراهمون بود دعوت شدیم تا میوه بخوریم. دوستای آلمانیمون محو زیبایی منطقه و طعم میوه ها بودن. البته طعم میوه ها و خصوصا زردآلوها واقعا متفاوت بود. من تا به حال چنین زردآلویی نخورده بودم. طی چندتا سفری که به مناطق کویری داشتم متوجه این نکته شدم که چقدر مردم کویر ساده و مهربون هستن. در رفتارشون نوعی صداقت و خوشرویی وجود داره که این روزها واقعا کمیابه. میزبان باغدارمون مارو به خونش دعوت کرد تا کمی استراحت کنیم و شربتی بنوشیم. بعد از پذیرایی و استراحت هم اصرار داشتن که ناهار بمونیم که دیگه عذرخواهی کردم و گفتم که به مهمون های آلمانی قول دادم که امروز عصر به اصفهان برسونمشون.
برگرفته شده از وبلاگ گرگ خاکستری
 

قیمت روز افزون میوه باعث شده است بسیاری از خانواده ها خرید میوه را از سبد خریدشان حذف کنند اما روستای ایراج با اینکه یک روستای کویری است اما میوه های متنوعی دارد هم اکنون فصل زرد آلو ،سیب گلاب وسیب ترش است شما هم بفرمایید واز زرد آلویی که طعم بی نظیری دارد نوش جان کنید